EcoFlow App

Nadzirajte in spremljajte svojo prenosno elektrarno EcoFlow ter dostopajte do porabe energije v realnem času z ene priročne applikacije, na voljo za iOS in Android naprave.

Oglejte si svojo porabo energije iz ptičje perspektive

Bodite pozorni na vhode iz sončnih kolektorjev, dodatnih baterij, pametnih generatorjev in drugih virov. Preverite izhod iz vsakih posameznih vrat na vaši enoti.

Vse iz udobja vašega telefona

Nadzorujte delovanje vašega izdelka EcoFlow na daljavo. Na daljavo vklopite ali izklopite vse svoje vtičnice in vrata.

Vodite svojo enoto točno tako, kot se vam zdi primerno

Podaljšajte življenjsko dobo baterije s spreminjanjem hitrosti polnjenja in hitrosti praznjenja. Prilagodite nastavitve, da bodo ustrezale vašim željam.

Popolna vizualizacija bistvenih informacij

Preverite raven napolnjenosti, temperaturo in čas polnjenja/praznjenja. Spremljajte vse vhode na vaši prenosni baterijski elektrarni oz. generatorju.

Polnjenje imejte pod nadzorom

Spremljajte vire energije, ki polnijo vašo prenosno elektrarno. Oglejte si uporabljene metode, vnos in drugo.

Trije načini nadzora

Doma? Uporabite Wi-Fi za upravljanje enote od daleč ali posodobitev za najnovejše funkcije. Na prostem? Preizkusite Bluetooth ali uporabite svojo prenosno elektrarno kot dostopno točko in upravljajte tudi brez internetne povezave.

Bodite pripravljeni na izpad elektrike

Oglejte si, kako dolgo lahko vaša trenutna zmogljivost baterije napaja vaša domača vezja. Omogočite način EPS in določite prednost, katera vezja so za vas najpomembnejša. Ko raven napolnjenosti pade, se bodo vaša vezja ključev nazadnje izklopila.

Avtomatizirajte in shranite

Avtomatizirajte čase polnjenja za DELTA Pro, da bo črpal iz omrežja samo v času izven konic. Med konicami uporabite DELTA Pro za napajanje domačih tokokrogov. Uporabite nastavljene intervale za rezervno polnjenje DELTA Pro, kadar koli ustreza vašim potrebam.