NAPAJAMO NOVI SVET

Naša vizija je poganjati novi svet — klic v prihodnost, navdihujočo, tehnološko usmerjeno in okolju prijazno prihodnost, ki si jo lahko lasti vsak posameznik.

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo od prvega dne je bilo ustvarjanje najbolj inovativnih, okolju prijaznih rešitev za napajanje posameznikov, družin in družb. Naš cilj je opolnomočiti naše uporabnike s pomembnimi inovacijami, ki ljudem po vsem svetu pomagajo živeti, sanjati in raziskovati brez meja.

Naši začetki

Vsak si zasluži pravico do dostopa do moči. Začeli smo leta 2017 s skupino inženirjev baterij, ki so imeli vizijo napajati nov svet – aktivno prehajati svet z zastarelih virov energije na prihodnost trajnostne, obnovljive energije. Danes, kot podjetje za prenosno energijo in obnovljivo energijo, EcoFlow vodi pot naprej z vodilnimi rešitvami za prenosno napajanje, solarno tehnologijo in prvim ekosistemom pametnega doma na svetu.

2017

"Vsakdo si zasluži pravico do dostopa do moči."

EcoFlow je leta 2017 ustanovila skupina inženirjev baterij, ki so imeli vizijo oskrbe z energijo novega sveta – dejavnega prehoda sveta z zastarelih virov energije na prihodnost trajnostne, obnovljive energije.

2018

“EcoFlow predstavi prvo baterijo EcoFlow RIVER.”

2019

EcoFlow predstavi EcoFlow DELTA.

Novi EcoFlow DELTA je na novo definiral industrijo s hitrim polnjenjem X-Stream in ogromno kapaciteto 1260 Wh.

2020

"EcoFlow lansira serijo RIVER."

Nova serija EcoFlow RIVER, zasnovana za kampiranje, izlete z avtodomi in življenje zunaj omrežja, je zbrala 7.000.000 $.

2021

"Prva prenosna hišna baterija na svetu z razširljivim ekosistemom."

Predstavili smo EcoFlow DELTA Pro s popolnoma novim ekosistemom izdelkov, zasnovanih za varnostno kopiranje doma, pametno upravljanje z energijo in nižje račune za energijo. DELTA Pro je postal najuspešnejši tehnološki izdelek v zgodovini Kickstarterja.