EcoFlow

EcoFlow Power Kits pod drobnogledom

Kaj so kompleti EcoFlow Power?

EcoFlow Power Kits so solarni sistemi zunaj omrežja, ki vas lahko oskrbujejo z energijo v vašem avtodomu, lopi ali kjer koli, kjer nimate dostopa do omrežja. Kar jih dela edinstvene, je to, da so preprosti, pametni in kompaktni v primerjavi z drugimi sistemi na trgu.

Kakšne izbire paketov obstajajo?

EcoFlow Power Kits so na voljo v treh različnih osnovnih kompletih. Komplet Get Set, komplet Prepared in komplet Independence. Vsaka razširi zadnjo glede na to, kako pomemben mora biti vaš napajalni sistem zunaj omrežja. Vsi vam omogočajo, da prilagodite tudi zmogljivost baterije, saj ponujajo možnosti 2kWh, 4kWh, 5kWh, 10kWh in 15kWh za vsak komplet. Tukaj je hitra razčlenitev tega, kar je vključeno:

LFP Batteries Power Hub AC/DC Smart Distribution Panel Power Kit Console Smart Generator
Get Set Kit
Prepared Kit
Independence Kit

Če nobena od treh možnosti paketa ne ustreza vašim natančnim potrebam, nas lahko kontaktirate in po meri vam bomo oblikovali sistem za vas.

Ali so solarni paneli vključeni v komplete?

Solarni paneli se kupujejo posebej. To je zato, ker ima edinstvena nastavitev vsake osebe svoje zahteve za sončne celice. Skratka, to bi se lahko zmanjšalo na: prostor, stroške in sončno energijo, potrebno za polnjenje.

Kakšna je pričakovana življenjska doba LFP baterij?

Power Kits LFP baterije so zasnovane tako, da zdržijo za dolgotrajno uporabo v vašem avtodomu z izven omrežja. Do 4-krat dlje kot druge kemične baterije, kot je NCM. Če povemo številko, lahko pričakujete približno 3000 ciklov (vsak cikel je polno polnjenje in praznjenje) do 80 % zmogljivosti. Po 3000 ciklih bodo še vedno dobro delovali. Imeli boste le 80 % zmogljivosti, ki ste jo imeli, ko so bili povsem novi.

Kakšna je največja poraba polnjenja za Power Kits?

Vaš sistem lahko napolnite z največjo vhodno močjo 6000 W. To je ob predpostavki, da kombinirate več načinov polnjenja. Če se zanašate samo na en način polnjenja, se bo vnos razlikoval glede na vašo nastavitev. Tukaj so vhodne številke za vsako metodo, ki je na voljo:

  • Solarni paneli – do 4800 W
  • Alternator vašega avtodoma – do 1000 W
  • Moč – do 2000 W
  • Pametni generator EcoFlow – do 1800 W

Koliko električne energije lahko zagotovijo Power Kits?

Odvisno od vaše izbrane nastavitve. Izberete lahko do tri LFP baterije za povezavo z EcoFlow Power Hub. Bodisi 1-3 2kWh baterije ali 1-3 5kWh baterije. Vendar pa ne morete mešati 2 in 5 kWh baterij v eni nastavitvi.

Ali lahko uporabljam LFP baterije v hladnem okolju?

Da. Napajalne komplete smo zasnovali za delovanje v majhnih domovih ali avtodomih tudi v mrzlih okoljih. Z vgrajenim samodejnim ogrevanjem lahko baterije varno uporabljate pri temperaturah do -20°C. Aplikacijo EcoFlow lahko uporabite tudi za vklop samodejnega ogrevanja med praznjenjem baterije.

Kako hitro se polnijo Power Kits?

To je odvisno od tega, koliko baterij imate in koliko vnosa ustvarite. Vzemimo za primer največjo postavitev. S tremi 5 kWh baterijami (skupaj 15 kWh) in ustvarite največ 6000 W vhodne moči, se boste do konca napolnili v 2,5 urah. Izračun je 15.000 Wh/6000 W za doseganje 2,5 ure.

V resnici se bo vaš vnos med drugim razlikoval zaradi različnih svetlobnih pogojev, ki bodo vplivali na vaše plošče. Izračunate lahko skupno zmogljivost in jo nato delite z ocenjeno porabo, da dobite grobo predstavo o časih polnjenja.

Ali Power Kits podpirajo sončne celice drugih proizvajalcev?

Vsekakor. Če imate svoje plošče, so morda združljive s kompleti EcoFlow Power. Obstaja pa eno opozorilo – vsaka solarna vhodna vrata na Power Hubu podpirajo samo do 150 V, 30 A plošče. Torej dvakrat preverite, ali vaše plošče padejo na ali pod to.

Ali so Power Kits združljivi z EcoFlow Smart Home Panel?

Dobra novica za vas. ja Pametno hišno ploščo EcoFlow lahko uporabite za povečanje podprte zmogljivosti na ogromnih 30 kWh in povečanje sončne energije na 9,6 kW. Idealno za večje naprave zunaj omrežja, kjer boste potrebovali dneve obnovljive energije. Več informacij o panelu EcoFlow Smart Home najdete tukaj.

Ali lahko uporabljam svoje baterije z Power Kits?

Žal ne. Napajalne komplete smo zasnovali od samega začetka za brezhibno komunikacijo in delovanje z lastno ponudbo baterij Power Kits LFP podjetja EcoFlow za shranjevanje energije. Kar zadeva možnosti vnosa, je sistem veliko bolj prilagodljiv.

Ali lahko uporabim svoj generator?

Da, lahko. Preprosto priključite svojega v vtičnico, ki je namenjena za napajanje z okolja. Napolnil bo vaše baterije, ko vam bo zmanjkalo drugih – bolj obnovljivih – možnosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja